در این پست با طرز تهیه امپانادا یا پیراشکی گوشت اسپانیایی که یک غذای سرخ‌کردنی بسیار خوشمزه است با ما باشید.

مواد لازم برای امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

۲ فنجان آرد

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۵۰ گرم سفت و سرد

۱ تخم‌مرغ

سه چهارم فنجان آب سرد

نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب

۲ حبه سیر

نصف پیاز خردشده

نصف فلفل دلمه‌ای سبز خردشده

نصف فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده

۱ سیب‌زمینی کوچک خردشده

۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی

۱ قاشق چای‌خوری گشنیز خشک خرد شده

۱ قاشق چای‌خوری پودر زیره

۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز

۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر

۱ قاشق چای‌خوری پونه خشک خردشده

۱ قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا

۱ قاشق چای‌خوری پودر چیلی

۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۴ فنجان روغن سرخ‌کردنی بهار الماس

امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

ادامه مطلب

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : چای‌خوری ,قاشق ,پودر ,خردشده ,گوشت ,فنجان ,قاشق چای‌خوری ,چای‌خوری پودر ,گوشت اسپانیایی ,پیراشکی گوشت ,امپانادا، پیراشکی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عکاسی موضوعات عمومی مهندسی عمران - ژئوتکنیک فروشگاه ارس فوم اشتراک گذاري دارايي SEROQUEL پیکاسو هنر خانه تبلیغات شریف