در ادامه ۱۰ سُس با میزان اندکی کربوهیدرات (حدود چهار گرم در هر بشقاب) آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.

۱. سُس رَنچ خانگی

سُس رنچ (ranch) به ترکیب پس‌آب کره یا آب دوغ با نمک، سیر، پیاز، انواع گیاهان و… گفته می‌شود. البته این ترکیبات برای درست کردن سس رنچ سنتی به کار گرفته می‌شود. در آشپزی کتوژنیک، آن را با استفاده از سُس مایونز، خامه ترش و سرشیر، سُسی با سطح چربی بالا و کربوهیدرات اندک درست می‌کنند.

آشپزی کتوژنیک

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فیلتر شنی Hiprage سنسور فشار هاگلر اماکن تاریخی و گردشگری تهران آهنگ و موزیک دخـتـرک مـو فـرفـری :) طراحی سایت |سارین وب شرکت ستاره عرش آریا به نام خدا موزیک باحال درخواستی