حالا که هوا رو به سردی رفته و انواع آشها و سوپها کم کم به وعدههای غذایی اضافه میشود، بهترین فرصت است تا دستور پخت آنها را به بهترین شکل یاد بگیریم و درست کنیم. آش جو هم یکی از آن غذاهای جذاب است که با رعایت فوت و فنهایش میتوانید یک آش لذیذ را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- جو پوست کنده: ۱ پیمانه
- بلغور گندم یا گندم پوست کنده: ۱/۴ پیمانه
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- عدس: ۱/۲ پیمانه
- نخود: ۱/۲ پیمانه
- لوبیا چیتی: ۱/۲ پیمانه
- نعنا: ۳ قاشق غذاخوری
- آب قلم یا استاک گوشت: به مقدار نیاز
- سبزی آش: ۵۰۰ گرم
- پیاز داغ، سیر داغ و کشک: به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
ادامه مطلب
درباره این سایت